NA24.no

Det er ikke dette han blir rik av

Christian Ringnes' flaskeselskap ga færre bobler.

Den kjente eiendomsinvestoren Christian Ringnes har en sær hobby. Han samler som kjent på småflasker.

NA24 - din næringslivsavis

Ringnes' samlingen er verdens største sammenstilling av småflasker, og i 1996 opprettet han selskapet Mini Bottle Gallery. Selskapet viser frem småflaskesamlingen noen fåtalls timer i uken, men tjener penger først og fremst på konferanser og lukkede selskap.

Resultatene til Mini Bottle Company har blitt holdt oppe av gevinst på aksjene i Ringnes' eiendomsselskaper de siste årene. Det er også tilfellet for 2008. Mens den ordinære driften gikk med 681.000 i underskudd, endte resultatet på pluss 2,5 millioner kroner.

Dette var imidlertid mindre enn i 2007, da årsresultatet var på 3,7 millioner kroner. Driften er imidlertid bedret, da driftsunderskuddet var på hele minus 3 millioner kroner i 2007.

Ringnes' flaskeselskap viser imidlertid en klart fall i omsetningen. I fjor endte driftsinntektene på 5,4 millioner kroner, mot 7 millioner kroner året før.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere