*Nettavisen* Økonomi.

Det geniale speilet

Her er en navlebeskuende julegave – det geniale speil.

LONDON (NA24 ): Dette er det siste innen design og interiør.

Ved første øyekast ser speilet ut som et vanlig helfigurs speil som noen og enhver har i sin garderobe eller soverom.

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: Candy & Candy

I virkeligheten er det en videoskjerm med en tidsforsinket funksjon. Hvis du står med ryggen til skjermen et sekund og snur deg rundt, vil du rett og slett se et bilde av deg bakfra.

Svaret i speilet
Hvordan ser man ut bakfra eller hvordan ser rumpa ut i denne jeansen? Spørsmål som dette kan man få besvart i sin egen garderobe. Men da må man investere i det ultimale speil, det geniale speil eller rett og slett den intelligente speil.

- Vi lever i en navlebeskuende tid hvor image betyr alt og menn er like forfengelige og kroppsfokuserte som kvinner, sier Nick Candy i design- og eiendomsbyrået Candy & Candy i London.

Han er stolt over å presentere siste leketøy fra byråets designere – et genialt 360 graders speil.

50 tommers skjerm og kamera
Det intelligente speil er teknisk satt sammen av en 50 tommer stor skjerm og et kamera. Selvsagt er det mange andre tekniske detaljer, forklaringer og muligheter for å utnytte dette. Skjermen er selvsagt knyttet til satellitt-tv slik at du kan se værmelding og siste nytt mens du kler på deg.

Ved hjelp av en computer-funksjon kan man også katalogisere sin garderobe slik at man får råd og tips om hva man skal kle seg og hvilken sko man skal ta på seg – en funksjon som omtrent kan sammenlignes med å ha sin egen stylist hjemme.

Candy & Candy er kjent for utvikling av eksklusive hus og leiligheter, samt eksklusiv interiør, design og tekniske løsninger.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.