NA24.no

(Finn.no)

Dette er boligene vi vil se

Sist oppdatert:
For boligeierne på Sola går solen aldri ned. Se bilder.

Gjennom flere år har Stavanger og nabokommunene hatt boligmarkedet med de raskest voksende prisene.

SE BILDEKARUSELL NEDERST

Boligprisene har steget 11 prosent i Stavanger det siste året, og hele 12 prosent i Sandnes, ifølge boligprisstatistikken fra NEF.

SELGE BOLIG? Finn megler

Når markedet er så hett, er det kanskje ikke så rart heller at månedens mest sette boligannonse var en enebolig på Sola. Her ligger noen av Stavanger-regionens flotteste eiendommer.

Hett på Sola
Prisen på boligen er 5,95 millioner. Dette er faktisk ganske så rimelig til å være på Sola. På Finn.no ligger det nå 13 eneboliger som koster mer. De dyreste ligger i området 7-8 millioner.

Ellers er boliglisten for august preget av mange dyre hyllevarmere. Det er skipsrederparet Moltzays gigantvilla på Ullern til 40 millioner som har ligget et år eller så.

Og det er investoren Sten Ture Jensens penthouse på toppen av Aker Brygge til 39,5 millioner.

Hyllevarmere
Dette er annonser som har ligget lenge, og som av den grunn har samlet mange klikk. Mange kikker på disse leilighetene simpelthen fordi de synes det er spennende å se hvordan de rike bor. Og selvsagt spiller det en rolle at pressen til stadighet skriver om disse luksusobjektene.

Se bilder av boligene nedenfor

Men blant 15-20 millionerskåkene, er det flere annonser som retter seg mot vanlige folk. Midt på listen dukker det opp en helt ordinær leilighet i St. Olavs gate til vel to millioner, inklusive fellesgjeld.

I bydelen Bjerke, på Oslos østkant er det til salgs en villa med svømmebasseng – ikke så vanlig på den kanten. Boligen koster 5,9 millioner.

4528

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere