NA24.no

Dette er Norges beste øl

NORGES BESTE: Dark Horizon 2nd Edition fra Nøgne Ø er kåret til Norges beste øl.
NORGES BESTE: Dark Horizon 2nd Edition fra Nøgne Ø er kåret til Norges beste øl. (Nøgne Ø)
Sist oppdatert:
100.000 øl-elskere kan ikke ta feil...

(LXUS.no) - Det er alltid en god følelse å vinne kåringer - spesielt god er følelsen siden det er ølentusisater som er stemmergivere, sier Tore Nybø til LXUS.

Nybø er styremedlem og medeier i det Grimstad-baserte bryggeriet Nøgne Ø, som nå har gått helt til topps i kåringen av årets beste øl for 2008.

VINNEREN: 100 000 øl-elskere har stemt i kåringen.

- Nøgne Ø sin "misjon" er å bidra til et større mangfold i den norske ølkulturen - nå er vi mange som jobber paralellt og trekker sammen og alle fortjener honnør.

To priser

Nøgne Ø stakk ifølge Ølportalen av med førsteplassen både i kategorien Årets norske ølnyhet for Nøgne Ø Dark Horizon 2nd Edition, og Årets norske bryggeri. Prisen for beste bryggeripub gikk til Ægir bryggeri, mens beste utenlandske øl ble Raasted Imperial Stout.

LES OGSÅ:

Slik lager du årets Oscar-drink

- Det er fint å se at både mikro-kollegaer og etablerte bryggerier som Aass er med og at det er stor bredde. Jeg legger merke til at bryggerier som ligger litt vanskelig til geografisk får velfortjent oppmerksomhet - tenker spesielt på Ægir i Flåm, sier Nybø til LXUS.

Har du et tips til LXUS? Send det hit!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere