Gå til sidens hovedinnhold

- Dette er ren løgn

Tidligere Metronome-sjef Thomas Bringholm lyver om oppussings-kontrakt, sier Schibsteds svenske konserndirektør.

Tidligere Metronome-sjef Thomas Bringholm mener at flere Schibsteds av konserndirektører forhandlet kontrakten hans som gjorde at han fakturerte oppussing av huset sitt til arbeidsgiveren.

NA24 Propaganda - Norges største medienettsted

Helt feil
- Jeg har ingen kommentar. Jeg var første styreformann etter oppkjøpet av Metronome og satt i den posisjonen i syv - åtte måneder - utover det har jeg ingen kommentar, sier Sverre Munck til NA24 Propaganda.

Munck blir sammen med konserndirektørene Jan Erik Knarbakk og Trond Berger utpekt som representantene fra Schibsted som forhandlet kontrakten til Bringholm.

- I denne saken er det Gunnar Strömblad som uttaler seg på vegne av Schibsted. Så jeg har ikke noe mer å tilføye i denne saken, sier Trond Berger.

- Det er feil det han hevder, sier Gunnar Strömblad, konserndirektør for Schibsteds svenske arm, til NA24 Propaganda.

- På hvilken måte er det feil?

- Det er helt enkelt løgn. Vi har flere ganger påpekt at vi ikke har avtaler med noen som helst som gjør at slik fakturering er tillatt.

Oppgitt
Tidligere i dag fortalte NA24 Propaganda at Strömblad ønsket dialog med de fire tidligere Metronome-sjefen som ble anmeldt for underslag av Schibsted. Bare timer etter begynte Bringholms forsvarer å prosedere saken i Dagens Media.

- Det må han gjøre som han vil. Jeg synes det er bedre om vi forsøkte å diskutere dette. Men det har det jo ikke vært så stor vilje til å gjøre, sier Strömblad oppgitt.

- Hvordan vil dette påvirke forhandlingene mellom partene? Kan det bli ødeleggende?

- Nei, jeg tror at det ligger i alles interesse å få til en ordning, avslutter konserndirektøren.

Metronome er Skandinavias største produsent av tv-program til fjernsyn. Selskapet eier blant annet Meter Film og Tv og norske Rubicon. Selskapet er eid av Schibsted og Endemol.

Reklame

Strømsjokk: Så mye billigere er fastpris enn spot