NA24.no

Dette får Jens høre

Industriselskap får besøk av statsministeren og røper meldepliktig børsinformasjon.

Komposittselskapet Hexagon får i dag besøk av finansminister Jens Stoltenberg.

NA24 - din næringslivsavis

I den forbindelse kommer selskapet til å informere Stoltenberg om utviklingen til neste år, og melder dermed fra til børsen samtidig, skriver selskapet i en børsmelding. Informasjonen Jens får i dag er at Ragasco AS, et heleid datterselskap av Hexagon, forventes å vokse kraftig også neste år.

- Basert på tilbakemeldinger fra eksisterende og nye kunder samt flere nye forespørsler forventer selskapet å fortsette de senere års sterke vekst. For 2009 forventes denne å bli i størrelsesorden 25 prosent. Omsetningsveksten forutsetter at endelige avtaler signeres i løpet av første halvår 2009. Ragasco forventer en eksportandel på over 90 prosent, og vil levere komposittbeholdere til kunder i mer enn 40 ulike land i 2009, skriver selskapet i børsmeldingen.

Produksjonskapasiteten vil bli økt i takt med etterspørselsveksten og selskapet skriver at det har som mål å ligge på en produksjonskapasitet tilsvarende 1.250.000 enheter per år i 2. halvår 2009. Kapasitetsøkningen vil bli gjennomført uten større investeringer.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere