NA24.no

(DNB)

Dette kan bli ditt for 3 millioner

Frister det med 1.474 kvadratmeter tumleplass?

(Telemarksavisa) Det tidligere administrasjonsbygget til Skotfoss brug ligger ute for salg, og for like under tre millioner kroner kan det hele bli ditt. I dag var det visning, og noen ytterst få møtte opp.

Så langt har ingen bud kommet inn, noe som har påvirket prisen.

Justert ned
- Det har vært relativt liten interesse så langt, og vi har justert ned prisen i håp om å øke interessen, forteller Torgeir Halsen, daglig leder ved DNB Eiendom i Skien.

Bygget koster å drifte, men selv mener Halsen at folk nå står ovenfor en gyllen mulighet.

- Dette er en kjempemulighet både i forhold prisen og at det er et stort ærverdig bygg. Det vil gi gode muligheter for den rette driveren, sier Halsen, som mener bygget har et stort lokalhistorisk sus over seg.

Næringslokaler
Bygget er ikke regulert for boliger, men er til bruks som næringslokaler. De forrige eierne gikk konkurs tidligere i år, og DNB fikk i oppgave å selge bygget. Eiendommen ligger i nærheten av Skotfoss sluser, og kan ifølge annonsen skilte med både solfylt vær og utsikt til vannet. Bygget har også et lokalhistorisk sus over seg.

- Dette er et solid byggverk. Det er en god mulighet til å få seg et rimelig bygg som har særpreg på sin måte, sier Halsen.

Les flere saker fra Telemarksavisa.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere