NA24.no

Dæhlie ga munnkurv

Sist oppdatert:
- Han sa «hysj, hysj» til meg, sier Dæhlies boligkunde. Dæhlie ville skjule manglene i «luksusleilighetene.»

GRATIS OPPSETT: Les NA24 på mobil

- Han sto i stua mi og sa at jeg ikke måtte gå til pressen med dette. Han sa «hysj, hysj» til meg. Han ga meg ingen begrunnelse på hvorfor, fortviler Inger Johanne Aamodt overfor VG.

NA24 - din næringslivsavis

13,6 mill. i utbytte
Hun snakker om den tidligere norske skihelten Bjørn Dædhli, som i 2003 solgte ekslusive leiligheter i Nannestad. Sammen med Ole Martin Almeli eide og drev han Kløveberget Panorma AS. Skikongen var daglig leder og største eier.

Da Dæhlie fortsatt var deleier i selskapet, hadde Aamodt flere ganger besøk av ham i stua. For to år siden hadde hun snekkere på besøk, og Dæhlie var på plass. Da ga han henne munnkurv.

De to gründerne tok etter braksuksess ut 13,6 millioner i utbytte, og solgte bedriften videre. Nå er ifølge Romerikes Blad selskapet konkurs.

- Bryr seg ikke
Det er imidlertid en hake for Dæhlie. Boligene skulle bli eksklusive og sikre - i stedet er resultatet boliger i dårlig forfatning, skriver VG. Aamodt og hennes likesinnede ble lovet erstatning allerede den første vinteren, men mye gjenstår. Beboerne har sett krav til selskapet, men ingen vil vedkjenne seg ansvaret.

- De bryr seg ikke. Jeg har kranglet om dette siden jeg flyttet inn, forteller hun.

Har du et næringslivstips - kontakt NA24

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere