NA24.no

Diagenic fyller kassen

Foto: MAURICIO LIMA (AFP)
Hentet 34 millioner kroner i nattens emisjon.

Helseselskapet Diagenic har utstedt 12,5 millioner aksjer i nattens rettede emisjon.

Gjennom bookbuliding ble tegningskursen satt til 2,75 kroner per aksje. Det ga et brutto emisjonsproveny på 34,4 millioner kroner.

I tillegg til den rettede emisjonen foreslår styret av hensyn til likebehandling av aksjonærene at det gjennomføres en reparasjonsemisjon. Videreforeslår styret at det utstedes frittstående tegningsretter til tegnere av aksjer både i den rettede emisjonen og reparasjonsemisjonen.

Samlet brutto proveny under forutsetning av fulltegning også av reparasjonsemisjonen og innløsning av alle tegningsretter utgjør 96 millioner kroner.

- Hensikten med den rettede emisjonen er å finansiere driftskostnader og å styrke selskapets arbeidskapital. Prioriterte oppgaver vil være salg og markedsføring i Europa, etablere markedsadgang i USA, samt utvikling av biomarkører som forretningsområde, opplyser selskapet.

Argo Securities AS og Orion Securities AS har vært tilretteleggere for den rettede emisjonen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere