NA24.no

Diagenic har lansert

Selskapets første produkt er endelig ute i markedet.

DiaGenic og Super Religare Laboratories (SRL) har lansert brystkreft-testen BCtectT i det indiske markedet. Lanseringen ble gjennomført den 8. november på den norske ambassaden i Dehli.

NA24 - din næringslivsavis SRL uttrykte tilfredshet med at India er valgt for den globale lansering av det første produktet fra DiaGenic. SRL har nå lansert testen i Dehli-området, hvor den nå er tilgjengelig på over hundre innsamlingssteder. SRL uttalte at de i løpet av få måneder vil gjennomføre lanseringer i de øvrige større byer i India, og opplyste at utsalgsprisen for testen vil være inntil 14.750 INR, som tilsvarer cirka 2.200 kroner.

- Vi er glade for at den første produktlanseringen er gjennomført, og at et kommersielt produkt fra DiaGenic nå er tilgjengelig i markedet. Det er en uttalt målsetting for selskapet å oppnå inntekter og å høste av 10 års forskning og utvikling. SRL satser mye på at denne testen skal nå ut til målgruppene. DiaGenic vil nå aktivt understøtte dette markedsarbeidet, samtidig som vi i Europa forbereder lanseringen av både BCtectT og Alzheimers-testen ADtectT, sier Dr. Med. Erik Christensen, administrerende direktør i DiaGenic.

Det er tidligere kommunisert at DiaGenic vil oppnå et dekningsbidrag per test på cirka NOK 300. Selskapet vil rapportere oppnådde salgsvolumer på kvartalsbasis.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere