NA24.no

Diana-billetter revet bort

Sist oppdatert:
Billettene til kjendiskonserten til minne om prinsesse Diana er revet bort.

GRATIS OPPSETT: Les NA24 på mobil

Den er sønnene Harry og William som arrangere minnekonserten for Diana.

Konserten foregår på Wembley stadion 1. juli, samme dato som Diana ville fylt 46 år. Den er stappet med verdenskjendiser som skal spille opp til fest. Her deltar blant annet Sir Elton John, Duran Duran, Joss Stone, Bryan Ferry og hip-hop stjernen Pharrell Williams.

NA24 - din næringslivsavis

- Vi ønsker begge å sette vår signatur på det. Vi vil at det skal representere nøyaktig det som vår mamma ville ha ønsker. Og på hennes bursdag i tillegg, det må være den beste bursdagspresangen hun kunne fått, sa prins William når konserten ble annonsert, ifølge BBC.

Billettene som i går ble lagt ut på Storbritannias svar på eBay til salg for 45 pund, eller cirka 550 kroner, ble revet bort etter kun noen timer, ifølge di.se. Og allerede nå skal det være billetter til salg på svartebørsen for fem ganger denne prisen. Alle de opprinnelige billettinntektene går uavkortet til veldedighetsauksjoner som Diana støttet.

Men det er også andre som har sett sitt snitt til å tjene penger på den populære prinsessens bortgang. Vraket av limousinen prinsesse Diana omkom i er nemlig til salgs for mange millioner.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere