NA24.no

Direktørskifte i Ringnes

(Foto: Knut Fjeldstad / SCANPIX)
Sist oppdatert:
Jan Bodd forlater Ringnes etter seks år i sjefsstolen.

Administrerende direktør Jan Bodd har sagt opp sin stilling i bryggerigiganten.

NA24- din næringslivsavis

Skal starte egen virksomhet
Nå skal han starte egen virksomhet sammen med Stig Sunde, tidligere salgsdirektør i Ringnes. Stig Sunde har også sagt opp sin nåværende stilling som administrerende direktør i Carlsberg Sverige, melder Ringnes mandag.

- Jan Bodd og Stig Sunde har bidratt meget godt til Carlsberg i de årene de har ledet selskapene. Vi beklager at de har valgt å slutte, men er samtidig fornøyd med at de forlater to veldrevne selskaper. Jeg ønsker dem lykke til videre, sier Nils S. Andersen, president og CEO i Carlsberg i en pressemelding.

- Naturlig å gå videre
- Ringnes er et fantastisk selskap med meget dyktige medarbeidere som har en unik endringsvillighet og en sterk vinnerkultur. Ringnes har utviklet seg mye i den senere tid. Det har vært stort fokus på innovasjon og samtidig har selskapet hatt sterke økonomiske resultater med god markedsandelsutvikling i et tøft drikkevaremarked. Jeg vil savne innsatsviljen som har utviklet seg innenfor Carlsbergkonsernet, men samtidig er det nå naturlig for meg personlig å gå videre, skriver Jan Bodd i den samme meldingen.

Henter fra Danmark
Carlsberg har utnevnt Jesper Friis til ny administrerende direktør i Ringnes. Jesper Friis kommer fra stillingen som salgsdirektør i Carlsberg Danmark, og tiltrer 1. august.

Jesper Friis (38) startet i Carlsberg Danmark i 2005 etter tre år som Managing Director i Toms Nordic i Sverige. Han er økonom fra handelshøyskolen i Århus, og lang erfaring innenfor merkevareselskaper.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere