NA24.no

Discovery med ny kanalsjef

Ny topp skal markere Discovery på det nordiske markedet.

Discovery Networks Nordic ansetter Björn Albrektson som ny kanalsjef. Dette skjer som et ledd i Discovery Networks ambisjon om å forsterke sine kanaler på de lokale, nordiske markedene ytterligere.

NA24 Propaganda - Norges største medienettsted

Som kanalsjef skal Björn Albrektson ha det overordnede nordiske ansvaret for program, markedsføring, on-air promotion og PR.

Björn Albrektson har 25 års erfaring innen den nordiske TV-bransjen, blant annet fra lanseringen av Sky Channel, TV3 og ZTV. De siste 7 årene har Björn arbeidet på TV-produksjonssiden, blant annet 5 år ved Meter Film & Television/Metronome og nylig Director of Business Development for Zodiak Television.

- Det er svært spennende å komme tilbake til et TV-selskap i disse digitale tider, og særlig i et selskap som Discovery som er et verdensledende medie- og underholdningskonsern. Økningen av TV-seere når de gjelder nisjekanaler, på bekostning av de tradisjonelle og brede TV-kanalene, har vært krystallklar i Norden de siste årene. Dette mener jeg vi bare har sett starten på, sier Bjørn Albrektson i en pressemelding.

Discovery Communications er verdens største faktabaserte medieselskap, og når mer enn 1,5 milliarder abonnementer totalt i over 170 land.

Discovery Networks Nordic har lokale kontor i Norge, Sverige og Danmark, og tilbyr innholdstjenester for kabel- og satellittoperatører gjennom kanalene Discovery Channel, Animal Planet, Discovery World, Discovery Science, Discovery Travel & Living og Discovery HD.

Hvert lokale kontor styrer selv reklamesalg, markedsføring, distribusjon og PR.

- Vi er svært fornøyde med å kunne presentere Björn som ny kanalsjef for Discovery Networks Nordic. Med sin lange og brede erfaring fra TV-bransjen kommer Björn til å tilføre mye til Discovery gjennom den spennende fremtiden vi står ovenfor på det nordiske TV-markedet, sier Jan Andreassen, General Manager Discovery Networks Nordic.

Har du medietips? - Kontakt NA24 Propaganda

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere