NA24.no

DN må kutte

BA OM LUKKEDE DØRER: Dagens Næringslivs advokat ville ha lukkede dører da avisas økonomi ble tema under en rettssak i Oslo tingrett tirsdag.
BA OM LUKKEDE DØRER: Dagens Næringslivs advokat ville ha lukkede dører da avisas økonomi ble tema under en rettssak i Oslo tingrett tirsdag. Foto: Trond Lepperød (Nettavisen)
Sist oppdatert:
- Fare for at DN-resultatet ender i null eller minus.

Fall i annonseinntekter og abonnementsinntekter de siste månedene gjør at Dagens Næringsliv forbereder kutt, skriver fagbladet Journalisten på nett. Det skal være snakk om et kuttbehov på mellom 20 og 30 millioner kroner, og noe av det som skal være på trappene er et tilbud om gavepensjon til alle over 62 år.

Kom fram under rettssak

Opplysningene om den anstrengte økonomien i den rosa næringslivsavisen kom fram i Oslo tingrett tirsdag under en rettssak en midlertidig ansatt har anlagt mot DN. Fornærmede krever sin stilling tilbake og fast ansettelse, mens konsernets HR-direktør Synnøve Lund forklarte i retten at det ikke er noen ledige stillinger å gå tilbake til.

- Et estimat som er gjort tyder på at årets resultat kan ende på det halve av fjorårets. Fortsetter utviklingen er det fare for at DN-resultatet kan komme til å gå i null eller til og med minus neste år, forklarte hun i retten ifølge journalisten.no.

Forretningshemmeligheter

DNs advokat vurderte lenge å begjære at denne delen av rettssaken skulle gå for lukkede dører. Argumentet var at dette ikke bare var forretningshemmeligheter, men også helt nye opplysninger.

Rapporter om feil i artikkelen

Mest sett siste uken

Lik NA24 her og få flere ferske økonominyheter!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere