NA24.no

DNB Markets nedgraderer Frontline


Meglerhuset til DNB nedgraderer anbefalingen på tankrederiet Frontline til hold fra kjøp, under et uendret kursmål på 28 kroner.
Meglerhuset til DNB nedgraderer anbefalingen på tankrederiet Frontline til hold fra kjøp, under et uendret kursmål på 28 kroner. Foto: Frontline (Frontline)
Jekker ned anbefalingen etter kraftig aksjeoppgang.

Meglerhuset til DNB nedgraderer anbefalingen på tankrederiet Frontline til hold fra kjøp, under et uendret kursmål på 28 kroner.

Det fremkommer i en aksjerapport onsdag.

Høy etterspørsel etter billig olje gir gode tider for Frontline, som i går leverte de beste tredjekvartalsresultatene siden 2008 og varslet utbytte i desember etter fusjonen med Frontline 2012.

- Vi gjør etter Q3-rapporten fra Frontline kun mindre justeringer i estimatene for 2016-2017. Endringene for 2015 er noe større og skyldes delvis en svakere utvikling i Q3 enn ventet og delvis at fusjonen nå først reflekteres i estimatene fra Q1 2016, skriver DNB Markets.

- Basert på estimert netto underliggende verdi for det fusjonerte selskapet ett år frem holder vi kursmålet uendret på NOK 28 pr aksje. Aksjen er i mellomtiden opp nesten 40 prosent de siste månedene og vi tar anbefalingen ned fra Kjøp til Hold, fortsetter meglerhuset.

Rapporter om feil i artikkelen

Mest sett siste uken

Lik NA24 her og få flere ferske økonominyheter!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere