NA24.no

DNB Markets satser på Røkke-aksje


Havfisk, fiskeriselskapet som inngår i Kjell Inge Røkkes Aker-gruppe, tas inn i ukeporteføljen til DNB Markets.
Havfisk, fiskeriselskapet som inngår i Kjell Inge Røkkes Aker-gruppe, tas inn i ukeporteføljen til DNB Markets. Foto: Paul Weaver (Mediehuset Nettavisen)
Meglerhuset satser på oljekjempe og stigende torskepriser.

Meglerhuset til DNB slipper inn to nykommere i porteføljen av anbefalte aksjer denne uken, mens Telenor tas ut.

- Inn i porteføljen kommer Statoil og Havfisk. Antall aksjer i ukesporteføljen er begrenset og vi mener de to nye aksjene utgjør et bedre alternativ på dette tidspunktet, skriver DNB Markets i en aksjerapport.

Der vises det til at meglerhuset nylig oppgraderte anbefalingen på Statoil til kjøp, og at det venter bedre resultater enn det markedet gjør fra oljeselskapet i tredje kvartal.

For Havfisk, fiskeriselskapet som inngår i Kjell Inge Røkkes Aker-gruppe, har DNB Markets en kjøpsanbefaling med kursmål på 32 kroner.

- De regulatoriske rammebetingelsene ser ut til å kunne utvikle seg positivt i tiden fremover, og i tillegg er prisene på torsk på vei opp, argumenterer DNB Markets.

Ukeporteføljen:

Ocean Yield
Bakkafrost
Norwegian
Höegh LNG
Tanker Investments
Lerøy Seafood
Orkla
Selvaag Bolig
Statoil
Havfisk

Rapporter om feil i artikkelen

Mest sett siste uken

Lik NA24 her og få flere ferske økonominyheter!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere