NA24.no


Havfisk, fiskeriselskapet som inngår i Kjell Inge Røkkes Aker-gruppe, tas inn i ukeporteføljen til DNB Markets.
Havfisk, fiskeriselskapet som inngår i Kjell Inge Røkkes Aker-gruppe, tas inn i ukeporteføljen til DNB Markets. Foto: Paul Weaver (Mediehuset Nettavisen)

DNB Markets satser på Røkke-aksje

Meglerhuset satser på oljekjempe og stigende torskepriser.

Meglerhuset til DNB slipper inn to nykommere i porteføljen av anbefalte aksjer denne uken, mens Telenor tas ut.

- Inn i porteføljen kommer Statoil og Havfisk. Antall aksjer i ukesporteføljen er begrenset og vi mener de to nye aksjene utgjør et bedre alternativ på dette tidspunktet, skriver DNB Markets i en aksjerapport.

Der vises det til at meglerhuset nylig oppgraderte anbefalingen på Statoil til kjøp, og at det venter bedre resultater enn det markedet gjør fra oljeselskapet i tredje kvartal.

For Havfisk, fiskeriselskapet som inngår i Kjell Inge Røkkes Aker-gruppe, har DNB Markets en kjøpsanbefaling med kursmål på 32 kroner.

- De regulatoriske rammebetingelsene ser ut til å kunne utvikle seg positivt i tiden fremover, og i tillegg er prisene på torsk på vei opp, argumenterer DNB Markets.

Ukeporteføljen:

Ocean Yield
Bakkafrost
Norwegian
Höegh LNG
Tanker Investments
Lerøy Seafood
Orkla
Selvaag Bolig
Statoil
Havfisk

Mest sett siste uken

Lik NA24 her og få flere ferske økonominyheter!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere