NA24.no

DnB NOR kjøper e-handelsselskap

(Foto. DnB Nor)
DnB NOR kjøper e-handelsselskap fra EDB Business Partner. De vil ikke konkurrere med egne kunder.

Det DnB NOR eide selskapet Netaxept melder mandag at de kjøper e-handelsselskapet Paynet fra EDB Business Partner.

- DnB NOR har internasjonale ambisjoner som leverandør av e-handelstjenester, og kjøpet vil styrke vår kompetanse og vårt distribusjonsnett, sier administrerende direktør for Netaxept, Hans Petter Evensen i en pressemelding.

Netaxept og Paynet samarbeider med de største selskapene i Norden innenfor bank- og kortløsninger for netthandel og blir en av Nordens ledende leverandører av betalingstjenester for nettbutikker.

- Netaxept og Paynet har allerede en rekke felles kunder, og kjøpet vil gi bedre tjenester for kundene og en enklere hverdag for nettbutikkene, mener Evensen.

EDB selger Paynet for ikke å komme i konkurranse med egne kunder. DnB NOR vil fortsatt benytte EDBs løsninger når det gjelder bankapplikasjoner og kanaler til kundene, og de to selskapene vil fortsette samarbeidet når det gjelder utvikling og bruk av bankløsninger, melder selskapene i en børsmelding.

EDB forteller til NA24 iMarkedet at de ikke vil offentliggjøre prisen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere