NA24.no

DnB NOR Markets størst i 2005

Sist oppdatert:
DnB NOR Markets topper meglerstatistikken for 2005 med en markedsandel på 9,94 prosent. Carnegie og Enskilda Securities følger hakk i hæl.

Som i 2004 topper DnB NOR Markets meglerstatistikken fra Oslo Børs. Men meglerhuset merker konkurransen, skriver Finansavisen.

- Det er klart det merkes at flere meglerforetak slåss om kundene. Ikke minst ser vi at de store internasjonale husene, som er fjernmedlemmer på Oslo Børs, tar markedsandeler, sier lederen for DnB NOR Markets, Ottar Ertzeid.

DnB NOR Markets fikk en markedsandel på 9,94 prosent, mens Carnegie, enskilda Securites og ABG Sundal Collier fikk henholdsvis 8,24 prosent, 7,85 prosent og 7,54 prosent.

Pareto var størst i gråmarkedet med en omsetning på 6,9 milliarder kroner av en totalomsetning på 16,6 milliarder. Også Fearnley, Enskilda, Carnegie og DnB NOR Markets var store i gråmarkdet, skriver Finansavisen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere