NA24.no

Foto: Heiko Junge / SCANPIX

DnB NOR satser på Orkla

Sist oppdatert:
Et riggselskap må vike plass til fordel for industrikonglomeratet. Sjekk meglerhusets favortitter her.

Meglerhuset kaster ut riggselskapet Scorpion Offshore til fordel for Orkla.

DnB NOR Markets mener Orkla har fått for mye juling den siste tiden og har dermed valgt å ta aksjene inn blant sine favoritter denne uken. Meglerhuset mener aksjen prises med en relativ høy rabatt

- I den nærmeste tiden tror vi ulike elementer vil kunne påvirke aksjekursen positivt. Vi tror det vil komme en avklaring rundt Orkla Media før sommeren. Selv om et har vært mye støy rundt denne prosessen tror vi det vil bli en verdiskapende løsning for Orkla-aksjonærene. Aksjekursen i REC har også nå tatt seg noe opp igjen etter å ha fått hard medfart siden den ble børsnotert,, skriver meglerhuset i sin begrunnelse.

- Vi har en verdsettelse basert på ”Summen-av-delene” på 390 kroner pr aksje. Dette impliserer en rabatt på 24 prosent, noe som vi mener er altfor høy. Vårt kursmål er 350 kroner pr aksje, nedjustert fra tidligere 390 kroner pga fall i underliggende verdier den siste tiden, avslutter DnB NOR Markets.

<b>DnB NOR Markets </b>

* Fast Search & Transfer

* Tomra

* Subsea 7

* Farstad Shipping

* Fred. Olsen Energy

* Statoil

* Cermaq

* Orkla

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere