NA24.no

DNO finner mer i Kurdistan

(Scanpix)
Oljeselskapet har gjennomført positive tester av to nye brønner på Tawke-feltet.

Det går frem av en oppdatering på boreaktiviteten til selskapet i Midtøsten. I tillegg til de positive testresultatene på Tawke-feltet i Kurdistan, så har det også blitt funnet olje i en ny brønn i Jemen.

NA24 - din næringslivsavis

DNO melder torsdag at de nå har testet brønenen Tawke-5A og Tawke-8. Den førstenevnte brønnen oppnådde en samlet produksjon på 9.000 fat per dag fra tre ulike intervaller. Det mest produktive intervallet viste alene en produksjonsrate på 6.200 fat per dag.

I Tawke-8 var den samlede produksjonen fra fem testintervaller på hele 20.500 fat per dag, med den beste sonen på 8.300 fat per dag. Selskapet går nå inn igjen i Tawke-1 for å gjennomføre nye tester basert på erfaringen fra de siste brønnene. Videre skal det bores ytterligere to brønner på feltet.

I Jemen har boringen av brønnen Bayoot-3 viste en testproduksjon på 1.880 fat per dag. Dette er den fjerde brønnen som viser olje i Bayoot/Hekma-området på blokk 53. På kort sikt vil DNO og partnerskapet fortsette å frakte oljen fra området på lastebil, mens de ser på en mer langsiktig løsning med en rørledning til Sharyoof-feltet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere