Gå til sidens hovedinnhold

Litt opp for DNO

Oljeproduksjonen steg litegrann for DNO International i november.

Det viser den månedlige produksjonsrapporten fra oljeselskapet DNOs aktiviteter i Nord-Irak og Jemen.

DNOs produserende felter i Jemen viste en nettoproduksjon etter royalties på 4.693 fat per dag i november, mens produksjonen basert på DNOs eierandeler var på 7.748 fat per dag. I oktober lå nettoproduksjonen på 4.604 fat per dag og den eierbaserte produksjonen på 7.677 fat per dag. Produksjonen i Jemen ble solgt til prise rpå rundt 78 dollar per fat i november.

Når det gjelder produksjonen fra Tawke-feltet i den kurdiske delen av Nord-Irak så endte nettoandel av produksjonen på kun 3.685 fat per dag, mot 3.357 fat per dag i oktober. Eksporten av råolje fra feltene i Nord-Irak er fortsatt stoppet av de lokale myndighetene på grunn av krangelen om fordelingen av oljeinntektene med sentral regjeringen i Bagdad. All produksjonen fra Tawke blir solgt i det lokale markedet, og DNO har ikke oppgitt hva de får for oljen.

Oljeselskapet opplyser for øvrig at de startet boringen av brønnen Nabrajah-10 i slutten av november, og at boringen av en ny produksjonsbrønn på Bayoot-feltet i Jemen er godt i gang.

Det pågår ingen boreaktiviteter i Kurdistan.

Kommentarer til denne saken