NA24.no


Offshoreselskapet DOF sitt datterselskap sikrer nye kontrakter.
Offshoreselskapet DOF sitt datterselskap sikrer nye kontrakter. Foto: DOF ASA

DOF-datter sikrer milliardkontrakter

Sist oppdatert:
Nye kontrakter verdt tre milliarder kroner til DOF Subsea.

DOF sitt datterselskap, DOF Subsea, sikrer en rekke nye kontrakter med en samlet verdi på i overkant av tre milliarder kroner, inkludert opsjoner.

Det opplyses i en børsmelding.

I Nord-Amerika har DOF Subsea vunnet en 10 års IMR-kontrakt for Husky Energy knyttet til deres operasjoner langs øst-kysten av Canada. I tillegg er det opsjoner for å forlenge kontrakten med 10 år.

I tilegg har DOF Subsea blitt tildelt en kontrakt for operasjon i Mexicogolfen. Kontrakten har en fast periode på 10 måneder med opsjoner for forlengelse av arbeidet, og har oppstart i oktober 2015.

I Asia-regionen har DOF Subsea blitt tildelt flere kontrakter for nøkkelkunder over de siste ukene. Etter de nylige kontraktstildelingene er regionens 4 skip sikret nær full utnyttelse for resten av 2015, i tillegg sikret utnyttelse for deler av 2016.

- Jeg er meget fornøyd med organisasjonens evne til å sikre termkontrakter i et utfordrende marked, spesielt tildelingen av Husky -kontrakten, og at vi styrker vår tilstedeværelse i Nord-Amerika, sier DOF-sjef Mons S. Aase.

Mest sett siste uken

Lik NA24 her og få flere ferske økonominyheter!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere