NA24.no

DOF-datter sikrer milliardkontrakter


Offshoreselskapet DOF sitt datterselskap sikrer nye kontrakter.
Offshoreselskapet DOF sitt datterselskap sikrer nye kontrakter. Foto: DOF ASA
Sist oppdatert:
Nye kontrakter verdt tre milliarder kroner til DOF Subsea.

DOF sitt datterselskap, DOF Subsea, sikrer en rekke nye kontrakter med en samlet verdi på i overkant av tre milliarder kroner, inkludert opsjoner.

Det opplyses i en børsmelding.

I Nord-Amerika har DOF Subsea vunnet en 10 års IMR-kontrakt for Husky Energy knyttet til deres operasjoner langs øst-kysten av Canada. I tillegg er det opsjoner for å forlenge kontrakten med 10 år.

I tilegg har DOF Subsea blitt tildelt en kontrakt for operasjon i Mexicogolfen. Kontrakten har en fast periode på 10 måneder med opsjoner for forlengelse av arbeidet, og har oppstart i oktober 2015.

I Asia-regionen har DOF Subsea blitt tildelt flere kontrakter for nøkkelkunder over de siste ukene. Etter de nylige kontraktstildelingene er regionens 4 skip sikret nær full utnyttelse for resten av 2015, i tillegg sikret utnyttelse for deler av 2016.

- Jeg er meget fornøyd med organisasjonens evne til å sikre termkontrakter i et utfordrende marked, spesielt tildelingen av Husky -kontrakten, og at vi styrker vår tilstedeværelse i Nord-Amerika, sier DOF-sjef Mons S. Aase.

Rapporter om feil i artikkelen

Mest sett siste uken

Lik NA24 her og få flere ferske økonominyheter!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere