NA24.no

DOF usikker på bud

Usikre finansmarkeder skaper usikker grunn for overtagelse.

DOF-rederiet meldte 10. juli i år at selskapet hadde inngått en intensjonsavtale med en finansiell partner om å fremsette tilbud om erverv av alle utestående aksjer i DOF Subsea, og deretter å iverksette visse etterfølgende transaksjoner.

NA24 - din næringslivsavis

Intensjonen om å iverksette tilbudet er blant annet avhengig av en tilfredsstillende gjennomføring av due diligence og sluttføring av endelige avtaler mellom DOF og den finansielle partneren, som er First Reserve Corporation.

-FRC har nå i hovedsak avsluttet due diligence, og partene er i en prosess der de siste avtaler blir diskutert. Basert på diskusjonene om vilkår og betingelser, og som et resultat av rådende usikkerhet i det finansielle markedet, fremstår det for DOF som tvilsomt at en slik transaksjon kan gjennomføres til de betingelser som ble presentert i pressemeldingen av 10. Juli, melder DOF.

DOF forventer en snarlig konklusjon på diskusjonen og vil fatte en endelig beslutning om hvorvidt transaksjonene skal fortsette. Markedet vil deretter bli informert om resultatet. Pareto Securities AS er engasjert som DOF`s finansielle rådgiver i forbindelse med de ovennevnte transaksjoner.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere