NA24.no

Domene solgt for blodpris

Sist oppdatert:
Et spanske nettspilldomene skal nå være solgt for rundt ti millioner dollar.

En rekke domenenavn blir solgt for høye priser om dagen, men det er ikke mange som kan måle seg med prisen på domenet Juegos.com som nå skal være solgt, melder Domenenavn.ws.

Juegos er et typisk generisk navn som betyr «spill» på spansk. Nettsiden skal i dag har rundt 100.000 unike brukere hver dag.

Prisen er enda ikke offentliggjort, men eieren Christian Chena skriver i sin blogg at prisen skal være over utropsprisen som var ti millioner dollar. Salget skal gjøres opp kontant, og blir dermed en av de dyreste domenenavnene noen sinne.

Sex.com er så langt det dyreste som ble solgt for rundt 12 millioner dollar, men dette inkluderte aksjer.

Kjøperen er heller ikke offentliggjort, men det skal være et europeisk nettspillselskap som ønsker å komme inn på det spansktalende markedet.

Christian Chena kjøpte Juegos i 2004 for et ukjent, men etter sigende svært høyt beløp. Han eier også andre svært lukrative domenenavn. Dette inkluderer blant annet viajes.com (reiser) som han kjøpte for 300.000 dollar, domino.com (domenenavn) som kostet ham 120.000 dollar og vuelos.com (flyreisewr) som kostet 150.000 dollar.

Les flere IT-saker på våre IT-sider.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere