Du kan bedre enn dette...

SJOKOLADE OG CHAMPAGNE: Man skal ikke kimse av klassikerne, men om du vil slå på stortromma i år, bør du få med deg våre presang-tips.

SJOKOLADE OG CHAMPAGNE: Man skal ikke kimse av klassikerne, men om du vil slå på stortromma i år, bør du få med deg våre presang-tips. Foto: (Shutterstock)

Her er Valentine's-gavene kjæresten din egentlig drømmer om.

13.02.09 07:08

(LXUS.no) Ingenting sier "jeg elsker deg" mer enn en svinedyr gave. Og hvis du er av den ekstravagante typen med fet lommebok og en kjæreste du setter pris på, er det kanskje på tide å bytte ut blomster-, sjokolade- og undertøysklisjeen med noe din kjære virkelig har lyst på.

Med mindre du er en styrtrik arving som lever fett på pappas renteinntekter, er du trolig relativt overarbeidet om du er blant dem som har råd til å kjøpe en skikkelig luksusgave til kjæresten nå midt i finanskrisen. Shopping har du ikke tid til, så derfor har vi i LXUS-redaksjonen funnet de rette presangene for deg.

Fem ting til ham og fem ting til henne - her er gavene du egentlig burde gi kjæresten din på årets mest romantiske dag!

TIL HAM:

1. Kennedy og Onassis' gamle armbåndsur

I år skal herreklokkene være klassiske, og vintage-klokker er i vinden som aldri før. Hva er vel da en bedre gave til den fremadstormende mannen i ditt liv enn et armbåndsur som både har vært eid av en amerikansk president-legende og en gresk shipping-magnat?

MINIMALISTENS DRØM: Endelig et biljardbord som ikke ser ut som det hører hjemme på en loslitt pub... Foto: (Nottage Design)

2. Biljardbord for trendsettende mimimalister

Alle menn elsker pub-idrett, men den moderne mann vet at grønne filtduker ikke passer inn i alle hjem. Gir du ham dette biljardbordet til Valentine's Day vl du raskt få heltestatus i vennegjengen hans - samtidig som dere holder stilen i heimen.

3. Toalettsete av karbonfiber

Mens jenter får gjort sine forretninger i en fei, elsker menn å sitte lenge på do. Og da skal man helst sitte litt godt. Dette dosetet har dessuten så kult lokk at han antageligvis vil huske å legge det ned etter seg også - bare for å kunne beundre topplokket.

4. Designerjeans fra Tom Ford

Jeans går til alt. Og er de av den litt mer fancy sorten, er de også perfekte for den motebevisste mann på Valentine's-date. Gucci-designer Tom Ford lanserer nå sine nye luksusjeans, som garantert vil falle i smak hos en herre med sans for god kvalitet og moderne design.

5. Urban sveitserkniv med USB-brikke

Kanskje er ikke mannen i ditt liv noen Lars Monsen-type, men det betyr ikke at han ikke har behov for å føle seg som en av og til. Med denne overlevelseskniven for kontorrotter blir han kongen av forretningsmøtet, og er du heldig vil han også tenke på deg hver gang han drar den ut av lommen.

TIL HENNE:

LÅSER MINNENE: Dette vidunderet er både et smykke og en USB-nøkkel. Bedre blir det ikke... Foto: (Active Crystals)

1. USB-smykke

Når praktiske ting også er pene, rykker de raskt opp på en kvinnes ønskeliste. Philips og Swarovski har samarbeidet om Active Crystals-kolleksjonen , som består av blant annet hjerteformede USB-nøkler og strassbesatte øretelefoner. Enhver teknoelskende pike til å gå av hengslene av begeistring!

2. MacBook i gull med diamanter

En ny Mac er aldri å forakte, og er den i tillegg i gull og diamanter vil kjæresten din dåne av glede. Diamater er tross alt en pikes beste venn...

3. iPod Nano med Swarovski-krystaller

Musikk og bling i skjønn forening, signert Elton John. Musikkspillerne finnes kun i begrenset opplag, og velger du en fin jentefarge i tillegg blir du sikkert ekstra populær.

LEKEN LUKSUS: Har du råd, har du lov... Foto: (Lelo)

4. Racerbil-sko

Jenter kan aldri ha for mange par sko, og hva er vel bedre enn et par som kun finnes i begrenset opplag? Lamborghini-stilettene med karbonfiber-hæler er så hete at det ryker av dem, og det vil garantert imponere gutta at kjæresten din går med sportsbiler på føttene.

5. Vibrator i gull

Skal du gi din kvinne en sexy gave er det mye bedre å satse på en lekker vibrator i gull enn undertøy i feil størrelse og farge. Og gir du henne denne dirrende herligheten , skal du ikke se bort fra at du vil få glede av gaven også...

Happy Valentine's, ditt luksusdyr!

Har du et tips til LXUS-redaksjonen? Da blir vi glade om du sender det hit!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.