*Nettavisen* Økonomi.

Du kan sikre deg iPhone 4S ved midnatt

Foto: KIMIHIRO HOSHINO (Afp)

Flere butikker holder nattåpent for å selge Apples nye telefon. Sjekk hvilke her.

27.10.11 17:13

Hver gang Apple slipper en ny telefon, er etterspørselen svært stor, og det ser ikke ut til at historien vil bli annerledes denne gangen heller.

På fredag åpner salget av iPhone 4S i Norge, og flere butikker holder nattåpent for at folk kan sikre seg telefonen tidligst mulig.

Elkjøp holder flere butikker åpnet fra 00.00 til 02.30. I byer som Stavanger, Fredrikstad, Arendal og Oslo, er det mulig å kjøpe iPhone 4S ved midnatt. Se hvilke Elkjøp-butikker som holder nattåpent her.

Expert på Klingenberg er åpent fra 00.00 til 03.00, eller så langt lageret rekker, skriver Computerworld. Også Netcom Shop i Byporten starter salget ved midnatt. De varter også opp med et liveshow og konkurranse for de som står i kø.

Apples egen butikk, Eplehuset, vil ikke holde nattåpent. De har imidlertid lagt ut en liste over hvor mange telefoner som er tilgjengelige i hver butikk her.

De norske forhandlerne får inn et begrenset antall telefoner den første dagen, så det gjelder å være tidlig ute hvis du har planer om å dra på nattshopping etter iPhone 4S.

Det er verdt å nevne at det kun er Apple som selger iPhone 4S uten abonnement. Det må kjøpes fra deres nettbutikk. Butikkene som holder nattåpent, selger altså iPhone 4S med abonnement.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.