Du vil ikke tro hva dette huset koster

Denne eneboligen får folk til klikke.

18.10.13 10:31

HTML EMBED

Eiendommen på nesten fem mål ligger helt i sjøkanten i en fjordarm av Voldsfjorden i Møre og Romsdal. Den arkitekttegnede eneboligen ble bygget i 2011 og har et areal på 471 kvadratmeter.

Boligen er utstyrt med en egen brygge, båthus og opptrekk for båt.

Se video av eiendommen øverst i saken.

Ettersom boligen ikke har boplikt kan den brukes som en fritidseiendom. Prisen er oppgitt til 3,8 millioner kroner.

Drev båtbyggeri

Interessen har vært enorm for eneboligen.

- Jeg synes ikke det er rart at folk blir nysgjerrig. Annonsen har hatt over 22.000 klikk til nå. Det er langt over gjennomsnittet for området her som er på 3 til 4.000 klikk, sier Tommy Sylte, eiendomsmegler i Notar, til Nettavisen.

Han forteller at huset på Høydal har en teknisk verdi på ni millioner kroner.

- Denne eiendommen har tilhørt en familie igjennom generasjoner. De drev et båtbyggeri som brant ned. Forsikringssummen ble brukt til å bygge huset, sier Sylte.

Eneboligen ligger 25 minutter unna Volda sentrum og en halvtime unna Ørsta-Volda lufthavn.

- Selger har et edruelig forhold til pris. Han ser at det er stort hus, men at det ikke ligger i verdens navle, sier megleren.

Vil ha mer

Boligen har store vinduer som sikrer utsyn mot den særpregede vestlandske naturen. Uteområdet har blant annet et helårsåpent boblebad. På søndag er det visning.

(Saken fortsetter under bildet.)

Foto: Ingvald Kaldhussæter

- Det blir en del folk som kommer. En ting er at folk er interessert, en annen ting er når pengene skal på bordet. Kombinasjonen av at man kan ha det som fast bopel eller fritidsbolig gjør at man treffer en større kundegruppe. Er man glad i naturen er dette en fantastisk plass. På grunn av størrelsen kan det også brukes som en firmahytte, sier Sylte.

(Saken fortsetter under bildet.)

Foto: Ingvald Kaldhussæter

Eiendomsmegleren regner med å få inn bud på over fire millioner kroner.

Se video av eiendommen øverst i saken.

Har du nyhetstips? Tips Nettavisen!

Foto: Ingvald Kaldhussæter

Stine Larsen Sandvik er eiendomsmegler hos Privatmegleren Vikebø & Jørgensen. Hun mener eiendommen er et kupp.

- Denne eneboligen er prikken over i-en. Her får man ekstreme kvaliteter til en pris man bare kan drømme om. Kostnadene med å bygge og utvikle denne boligen må ha kostet en liten formue som det ikke vil være mulig å få igjen ved salg. Det ser man også på prisen. Hadde denne eiendommen vært for salg i bynære områder kunne man puttet på enda et tall i prisantydningen. Dette er en eiendom som har alt, bortsett fra nevneverdig prisvekst, sier Sandvik i Privatmegleren Vikebø & Jørgensen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.