NA24.no

Dundrende underskudd i Fast

Sist oppdatert:
Sjekk de blodrøde tallene fra søkeselskapet.

Fast gikk med et underskudd på 100,4 millioner dollar i tredje kvartal. I samme periode i fjor hadde det et underskudd på 4,5 millioner dollar. Restruktureringen i Fast koster samtidig som omleggingen av hvordan selskapet fører sine regnskaper slår uheldig ut.

NA24 - din næringslivsavis

Driftsresultatet viser et tap på 87,3 millioner dollar fra 7,1 millioner dollar i underskudd i samme periode året før. Før avskrivninger ble driftsresultatet (EBITDA) et underskudd på 24 millioner dollar mot et lite overskudd på 0,12 millioner dollar i samme periode i fjor.

Resultatene kommer fra driftsinntekter som falt til 35,6 millioner dollar fra 42,5 millioner dollar.

Analytikerne hadde ventet et driftsunderskudd på 68,8 millioner dollar fra driftsinntekter på 36,6 millioner dollar. Resultat før avskrivninger var ventet å havne på minus 62,9 millioner dollar, mens nettoresultatet var ventet å bli på minus 47,6 millioner dollar.

Fast jekker opp forventningene til kommende kvartal. I fjerde kvartal venter Fast at driftsinntektene vil ligge i intervallet rundt 43 og 47 millioner dollar. Analytikerne ligger inne med forventninger på 41,9 millioner dollar i driftsinntekter i fjerde kvartal.

Se presentasjonen til Fast på NA24-TV

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere