NA24.no

Foto: Heidi Schei Lilleås (Nettavisen)

EDB inn på Stortinget

Sist oppdatert:
Datter blir ansvarlig for prosjektledelse av IKT-prosjekter hos de folkevalgte.

Det børsnoterte IT-selskapet EDB Business Partner opplyser at datterselskapet Avenir blir Stortingets eneleverandør av prosjektledelse for IKT-prosjekter.

Det går frem av en pressemelding fra selskapet. Avtalen har en varighet på fire år og er verdt inntil åtte millioner kroner.

- Muligheten vi nå får til å jobbe for Norges nasjonalforsamling er en ære og en tillit til Avenir som vi er meget stolte av. Leveransene til Stortinget vil kreve mye både av Avenir som selskap og den enkelte medarbeider som skal bidra til leveransen. Vi ser frem til å starte samarbeidet i årene fremover, kommenterer konserndirektør Johnny Rindahl i EDB.

Avenir blir ansvarlig for å lede prosjekter innen implementering, endringer og nyanskaffelser til IT-systemene, og

- Avenir kommer inn som leverandør til Stortinget på et tidspunkt som er meget spennende og utfordrende. Sosiale medier som Facebook og Twitter er på full fart inn på Stortinget, med de nye mulighetene og sikkerhetsmessige utfordringene dette medfører, står det i pressemeldingen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere