NA24.no

Edda kjøper medieovervåker

(Edda Media)
Edda Medias medieovervåkingsselskap Opoint kjøper konkurrenten.

Medieovervåkingsselskapet Opoint AS har tirsdag inngått avtale om kjøp av aksjemajoriteten i Siste Nytt Gruppen AS.

NA24 Propaganda - Norges største medienettsted

Opoint, som er eid av Edda Media, leverer elektronisk medieovervåkning av nettkilder og aviser. Siste Nytt leverer manuell medieovervåkning av radio/TV og avis.

- De elektroniske tjenestene til Opoint og de manuelle tjenestene til Siste Nytt utgjør i fellesskap en komplett leveranse til større kunder i privat og offentlig sektor, sier Peter Tonstad, direktør for B2B aktiviteter i Edda Media i en pressemelding.

Han mener manuelle tjenester vil spille en viktig rolle i flere år fremover og skriver at Opoint ønsker å være en av driverne i konsolideringen av det norske medieovervåkingsmarkedet.

- Vi får en medspiller som allerede er i markedet, som eier. Opoint vil satse på og videreutvikle våre produkter, og det er noe vi ser ubetinget positivt på. Opoints og Siste Nytts ulike produkter passer perfekt sammen,sier daglig leder Finn Picard i Siste Nytt.

Siste Nytt og Opoint vil etter planen drives videre som to separate enheter, men samarbeidet mellom selskapet vil intensiveres. Gründerne av Siste Nytt vil fortsatt ha ansvaret for den daglige driften av selskapet.

Har du et medietips, ta kontakt med NA24 Propaganda

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere