NA24.no

Edda skiller ut IT-driften

Opdal, Edda Media (til venstre) og Mjøs Ergogroup.
Opdal, Edda Media (til venstre) og Mjøs Ergogroup. (Ergogroup)
ErgoGroup overtar Edda Medias IT-drift.

ErgoGroup og Edda Media har inngått et langsiktig samarbeid gjennom at ErgoGroup overtar driften av Edda Medias IT-virksomhet. Virksomheten overdras til ErgoGroup fra 1. januar 2010 og omfatter en femårig avtale på drift, support og forvaltning.

– Innholdsformidling er vår kjernevirksomhet, ikke drift av IT-systemer. Ved å overføre driften av våre systemer til ErgoGroup oppnår vi både lavere kostnader og en forutsigbar, fleksibel og solid leveranse av profesjonelle tjenester, sier IT-direktør Terje Haug i Edda Media i en pressemelding.

Edda Medias sentrale IT-enhet leverer i dag IT-tjenester til 92 redaksjonelle publikasjoner. Avtalen mellom Edda Media og ErgoGroup har en verdi på 200 millioner kroner over fem år og vil i betydelig grad redusere Edda Medias IT-kostnader.

– Vår ambisjon er å bruke det sterke fagmiljøet vi nå overtar som kjernen i en økt satsning mot presse og media i Norge, sier Terje Mjøs, administrerende direktør i ErgoGroup.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere