Gå til sidens hovedinnhold

Eggen får inn emisjons-millioner

Fredrikstads aksjeselskap har fått inn vel 3,4 millioner. Dermed får trener Knut Thorbjørn Eggen penger å forsterke for.

- Vi er godt fornøyde, og har kommet halvveis i prosessen med å hente inn 6,75 millioner, sier styreleder Frode Kværneng til TV 2 Nettavisen.

Fredrikstad Fotballklubb Sport ASA gikk fire millioner i underskudd i fjor, etter blant annet å ha brukt tre millioner mer enn budsjettetert på å forsterke stallen i fjor sommer.

Nå trenger klubben friske penger, og har altså fått inn vel 3,4 millioner i en emisjon rettet mot de eksisterende aksjonærene.

- Et tredvetalls nye, potensielle aksjonærer har signalisert interesse, og disse har nå frist på seg til 10. juli. Blant de eksisterende aksjonærene er det mange privatpersoner. Nå håper vi å få inn flere bedrifter, forteller Kværneng.

Styrelederen i FFKs aksjeselskap sier at midlene skal brukes på det sportslige, i den daglige driften og på nytt stadion.

- Knut Thorbjørn har vært åpen om at han vil forsterke laget, og vi stiller penger til disposisjon.

Daglig leder Harry Hansen sa i slutten av mai at Fredrikstad vil styrke forsvaret.

Ps! Ifølge årsberetningen til FFK Sport ASA ble kjøpet av Raymond Kvisvik fra Brann finansiert av en investorpool bestående av fire selskaper. Men lønnen betales av klubbens aksjeselskap.

Reklame

Verdens smarteste ladekabel til mobil er norsk

Kommentarer til denne saken