NA24.no

Egmont med ny markedsplass

Ansvarlig redaktør/direktør,Gunnar Bleness i BonyttBazar.
Ansvarlig redaktør/direktør,Gunnar Bleness i BonyttBazar. Foto: Egmont Hjemmet Mortensen
For interiørfrelste.

Egmont Hjemmet Mortensens håper på interiørkupp på dems nye markedsplass, «BonyttBazar». På «BonyttBazar» kan man både kjøpe og selge produkter i tillegg til å oppsøke spennende blogger og inspirerende artikler om design, interiør, hus, hage og hytte, melder Egmont.

Det er Egmont HMs boligmagasiner som sammen har skapt den nye markedsplassen for interiørfrelste.

- Med våre sterke merkevarer på print og nett og en klar markedslederposisjon i boligsegmentet er utgangspunktet godt, mener ansvarlig redaktør/direktør Gunnar Bleness i meldingen.

- BonyttBazar skal være en markedsplass med høy kvalitet på annonsene, sier Mette Stene-Johansen, digital redaksjonssjef i bonytt.no i meldingen.

- I tillegg vil det sosiale elementet være viktig: det skal være lett å dele annonser på Facebook, kommentere annonser og spørre venner om råd.

Foreløpig er tjenesten gratis. Det koster ingenting å legge inn salgsobjekter, og det er enkelt å bruke tjenesten.

Gunnar Bleness understreker den høye lanseringstakten.

- Vi lanserte Foreldre & Barn-Torget tidligere i høst, og her kommer nok en markedsplass. I både bolig- og foreldresegmentet har vi en unik posisjon og kontakt med leserne og brukerne. Vi skal være den beste leverandøren av informasjon og tjenester. Derfor satser vi på sosiale markedsplasser hvor folk kan selge, kjøpe, diskutere og samhandle med utgangspunkt i sine egne interesser, sier han i meldingen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere