*Nettavisen* Økonomi.

Eks-alpinist legger krangel død

Foto: Richardsen, Tor (Scanpix)

Ole Kristian Furuseth inngår forlik

24.01.11 10:18

I forrige uke inngikk eks-alpinisten Ole Kristian Furuseth forlik med Fredrikstad-mannen Ken Johansen, melder Fredrikstad Blad.

Ole Kristian Furuseth hevdet at Johansen ikke hadde gjort opp for seg etter at han inngikk avtale om å overta tre leiligheter i boligkomplekset som Furuseth har etablert på Kvitfjell.

Kravet mot Johansen på 1,5 millioner kroner, skulle dekke tap i forbindelse med salget som ikke gikk som planlagt.

Tre års plan
I henhold til forliket mellom partene overtar Johansen en leilighet i året de neste tre årene. Ved hver overtagelse skal kravet mot Johansen skrives ned med 500.000 kroner.

- Vi er fornøyde, og nå ser vi fremover. Gamle ting er glemt, og vi skal samarbeide videre fremover. Blant annet åpner vi ny heis på området nå på lørdag, sier Ole Kristian Furuseth, eks-alpinist, i en kommentar til Fredriksstad Blad.

- Jeg er en god venn av Furuseth og vi vil samarbeide videre, men her var omstendighetene slik at megleren kom imellom og rotet det til. Nå ser vi fremover, sier Ken Johansen til Fredriksstad Blad.

I utgangspunktet besto Ole Kristian Furuseths eiendomsprosjekt av 48 enheter til en verdi av nærmere 90 millioner kroner.

Les flere saker på NA24

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag