NA24.no

Ekspertene venter aksjefest

Foto: André Clark Utvik (NA24)
Sist oppdatert:
Nå tror de festen i aksjemarkedet vil fortsette.

Oslo Børs har steget 70 prosent siden bunnen i november. Likevel tror en rekke aksjeeksperter at festen vil fortsette.

NA24 - din næringslivsavis

- Nå har det steget over 50 prosent fra bunnen, men det er fortsatt 70 prosent igjen til «all time high». Jeg er ikke så redd, sier den nystartede fondsforvalteren Jan Petter Sissener til Finansavisen.

Han får følge av Firsts aksjestrateg Peter Hermanrud, som tror at børsen kan gå forbi 400-tallet innen for en to års periode.

- Det kan godt komme en korreksjon, men det spiller ingen rolle dersom du er langsiktig i aksjemarkedet, og det skal du være, sier han til Aftenposten.

Han får følge av flere aksjeeksperter.

- Aldri før har vi sett så koordinerte politiske reaksjoner over landegrensene og så stor politiske vilje til å stabilisere finansmarkedene, sier investoren Ove Gusevik til Finansavisen, som mener at aksjemarkedet ser langt mer fristende ut for de fleste nå enn for seks måneder siden.

Flere eksperter tror at det fortsatt er mye oppside igjen i markedet, men de åpner samtidig for at det kan komme en kortsiktig korreksjon etter den siste tidens fantastiske oppgang.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere