Ekte menn gjør ikke dette

GRAVER DU ETTER GULL? Ingen form for kløe skal tilfredsstilles mens det er andre til stede. Ikke under noen omstendigheter.

GRAVER DU ETTER GULL? Ingen form for kløe skal tilfredsstilles mens det er andre til stede. Ikke under noen omstendigheter. Foto: (Shutterstock)

Behold verdigheten og styr unna disse offentlige tabbehandlingene.

04.02.09 09:54

(LXUS.no) Det hjelper ikke at du har utseendet med deg, stinn lommebok og alt en mann ellers kan ønske seg om du ikke vet hvordan du oppfører deg ute blant folk.

Ekte LXUS-menn vet nemlig at stil, eleganse og maskulinitet ikke kan kjøpes for penger, men krever takt, list og sunn fornuft. Likevel er det alltid noen som går i fella og mister andres respekt ved små, uoverveide handlinger. Og for at den mannen ikke skal bli deg bør du lese videre.

BENA I KORS: Ekte menn sitter bare ikke slik. Hold føttene plantet i bakken! Foto: (Shutterstock)

De kloke hodene i Askmen.com har kommet frem til en topp 10-liste over de mest frastøtende tingene menn gjør i full offentlighet. Ikke bare virker disse handlingene avskrekkende på enhver kvinne med respekt for seg selv – enhver person innenfor en radius på 5 meter vil garantert snu seg bort i avsky. Sjekk listen her, og unngå offentlig ydmykelse!

10. Beundre deg selv i et speil

Jada, Adonis – du har kropp som en gresk gud, perfekt hår og et generelt vakkert ytre. Men om du aldri blir lei av å se på deg selv, er det store sjanser for at andre vil bli det. Sjekk selvsagt at du ikke har salatblader mellom tennene eller buser i nesen, men narsissisme er ingen jentemagnet.

9. Tilfredsstille kløe

Det er klart det er fristende å klø når det klør, men å pille seg i nesen eller tafse seg selv i skrittet når man er ute blant folk er rett og slett uakseptabelt. Husk at det kan være bedre å leve med kløen enn den offentlige ydmykelsen det vil medføre å tilfredsstille den.

8. Sitte med bena i kors

Du sitter i beinharde forhandlinger med en hardtslående forretningsforbindelse. Han er litt skummel, men fy søren så tøff! Så plutselig skjer det - han krysser bena, og hans knallharde argumenter mister all sin tyngde. Ok, det finnes en håndfull menn som klarer å beholde maskuliniteten selv med kryssede ben. Men dersom du ikke er bombesikker på at du er en av dem, bør du unngå denne handlingen for enhver pris. Det vil stort sett oppfattes som enten veldig feminint eller pretensiøst.

7. Snyte deg uten lommetørkle

Det burde være unødvendig å fortelle folk dette, men overraskende ofte er det en eller annen snørrete type som finner ut at en full utblåsning rett ved føttene til forbipasserende er helt akseptabelt. Det er det ikke. Ingen ønsker å havne midt i en foss av snørr - bruk lommetørkle! Og har du ikke, spør om papir av hvem som helst. Alt er bedre enn buser i fri flyt.

FULL KRIG: Må du krangle med kjæresten? Da får du gjøre det innenfor hjemmets fire vegger. Foto: (Shutterstock)

6. Lekeslåss

Lekeslåssing er for skolebarn og wrestlere. Faller du utenfor disse to kategoriene er det ingen grunn til at du skal ta brytertak på kompisene dine mens andre ser på. Eneste unntak er om du befinner deg på et treningsstudio og driver med bryting eller kampsport for sportens skyld.

5. Kaste opp

Vi har alle fått i oss litt for mye alkohol og fått et ublidt gjensyn med kveldens maveinnhold. Men før det kommer så langt, merker man stort sett at man begynner å bli dårlig. Ingen er interessert i å se det du spiste til middag blandet med rødvin, ølskum og neonfargede shots. Blir du dårlig? Kom deg til toalettet! Sjansene er store for at du uansett trenger litt vann og en tannpuss etter endt seanse.

4. Krangle med kjæresten

Du kan ha verdens beste grunner for å miste besinnelsen, men hold hodet kaldt til du kommer hjem. Selv om det er damas feil at sinnet koker, vil alle andre bare se deg som en hissigpropp om du ikke klarer å vente med kranglingen til du kommer hjem. Og dersom dere er sammen med andre mennesker, vil du garantert ødelegge stemningen for dem også.

NATUREN KALLER: Vi ser hva du gjør - selv om du står med ryggen til. Foto: (SCANPIX)

3. Skrive dagbok for hånd

Tro det eller ei, men emo-poesien din mister ikke sin betydning selv om du velger tastatur fremfor penn. Ekte menn skriver på laptop, dagbøker er for 14 år gamle jenter.

2. Urinering

Å tisse stående i Guds frie natur er en av tingene bare menn kan gjøre. Det betyr likevel ikke at du skal gjøre det! Selv om du vender ryggen til, ser vi at du pisser. Lyktestolper og gatehjørner er kun for bikkjer – og du vil vel ikke være en bikkje?

1. Gråte

Å gråte i begravelser er selvsagt helt ok. Men selv om kjæresten blir blank i øynene av den siste romantiske kino-komedien er ikke det et klarsignal for at du skal åpne slusene. Ekte menn skal trøste – ikke sippe – når Hugh Grant blir dumpet av Julia Roberts i ”Notting Hill”.

Har du et tips til LXUS-redaksjonen? Send det hit!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Økonomi

Annonsebilag