*Nettavisen* Økonomi.

Elektrisk fra Expert

Elektrokjeden Expert går så det gnistrer. Omsetningen øker med nesten 40 prosent.

- Expert forventer fortsatt forbrukeroptimisme for alle våre virksomhetsområder, selv med utsikter for et høyere rentenivå, skriver selskapet i en melding.

Utsiktene til elektrokjeden skal være gode og selskapet tror på fortsatt vekst.

NA24 – din næringslivsavis

Omsetningsvekst
Expert leverer sterk omsetningsvekst og kraftig forbedring i marginene.

Omsetningen økte fra 1.562 millioner kroner i tredje kvartal i fjor til 2.183 millioner i samme kvartal i år. Det er en økning på knappe 40 prosent.

Første ni måneder i fjor hadde elektrokjeden en omsetning på 4.374 millioner kroner til 6.048 millioner kroner for den samme perioden i år. Det er en total omsetning økning til og med tredje kvartal på 38,3 prosent.

Norge fortsatt sterkest
Driftsresultatet hadde en formidabel økning fra 34,5 millioner kroner til 65,8 millioner kroner i tredje kvartal i år. Det er nesten en fordobling, og knaller til med en marginforbedring på 90,7 prosent.

Fordelt på de nordiske landene hadde Norge mest omsetning med 942,9 millioner kroner, Danmark med 649 millioner kroner, og Sverige med 566,5 millioner kroner.

Det er fortsatt Rasmussengruppen som er hovedeier med 21,4 prosent av selskapet, etterfulgt av Folketrydfondet med 8,46 prosent.

Markedsverdien er på 2,7 milliarder kroner og aksjekursen er i øyeblikket 82,50 kroner.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.