Gå til sidens hovedinnhold

Ellen Arnstad har fått ny jobb

- Jeg skal bruke alt jeg har lært i mediebransjen.

(Romerikes Blad): I januar gikk hun på dagen fra jobben som sjefredaktør i Se og Hør og konsernredaktør i Aller Media AS.

Nå har Ellen Arnstad (51) kapret jobben som administrerende direktør for det nye messesenteret på Hellerudsletta i Akershus, X Meeting Point Norway, som åpner i august.

– Jeg skal bruke alt jeg har lært i mediebransjen, men først og fremst er det gründeren i meg som gleder seg, sier Ellen Arnstad om den nye jobben i en pressemelding.

Les også

Derfor sluttet Ellen Arnstad på dagen

– På X skal kunnskap, underholdning, opplevelser, mat og drikke og helt spesielle og annerledes møteplasser smelte sammen. Vi har ambisjoner om å skape noe du ikke har sett i Norge før. Det å få bygge noe helt nytt i Norge med solide eiere og sterke merkevarer som står bak, er virkelig drømmejobben når jeg starter mitt jobbliv nummer to, uttaler Arnstad.

Les også: - Det var viktig for meg å dra fort hjem, rett og slett

– Tenkt utradisjonelt

Som administrerende direktør vil hun også være ansvarlig for å bygge opp og lansere det første Marriott-hotellet i Norge, Moxy Oslo X.

– Jeg er imponert over den solide konseptuelle jobben som er gjort med Moxy-brandet. Dette er virkelig innovasjon innenfor hotellbransjen, og noe som vil bli lagt merke til internasjonalt. Her er det tenkt utradisjonelt, og gjestene får i tillegg god design til en god pris, sier Arnstad.

– Funnet drømmedama

Driftsdirektør i Belvar, Rajko Mink, uttaler i pressemeldingen at de er svært fornøyde med valget av administrerende direktør.

– Det var nettopp jakten på personen med den riktige X-faktoren som var den siste viktige brikken for oss og vårt ambisiøse prosjekt. Hennes mangeårige medie- og ledererfaring og hennes personlighet, gjorde at vi med en gang forsto at vi hadde funnet drømmedama.

Les flere saker fra Romerikes Blad her!


Les også

Evelina er en av jentene på bildet fra Nor-Shipping: - Det er naturlig at en bedrift velger å bruke jenter på denne måten

Sett denne videoen?

Kommentarer til denne saken