*Nettavisen* Økonomi.

Ellen ble Skaper-millionær

Ellen Kathrine Lie, med sin multiavlesningsboks, kapret en million kroner i «Skaperen» tirsdag kveld.

26.04.06 08:26

(SIDE2): De tre finalistene i «Skaperen» er Ellen Kathrine Lie med sin multiavlesningsboks, Snorre Logan med sin syresalve, og Audun Jonassen med sine snowboardklær mot hasj. De fikk henholdsvis 1 million, 700.00 og 300.000 kroner av Innovasjon Norge tirsdag kveld.

  • Side2 tv-guide følger Skaperen her

Dommerne bestemte
Ellen Kathrine og Snorre fikk for øvrig like mange poeng i gründerkonkurransen. Dermed var det fagpanelet som avgjorde hvem som skulle få mest økonomisk støtte.

- Dommernes og seernes vurdering teller 50/50. Men står det lik, er det dommerne som avgjør, opplyste presseansvarlig for programmet Roy Hilmar Svendsen til Side2 før programmet.

LES OGSÅ: Hun kan bli millionær i dag.

Sjokkerte seerne
Deltakeren Kaja Margrethe Huitfeldt Nove, som stod for ideen om frysetørret babymat, overrasket TV-seerne da det kom fram at hun valgt å trekke seg fra konkurransen.

- Sånn som det er nå så er jeg opptatt av at prosjektet mitt skal settes ut på en industriell best mulig måte, sier Huitfeldt Nove til side2.

Les hele saken: Trekker seg fra «Skaperen».

Møter investorer
I finalen skal deltakerne presentere seg for potensielle investorer, som er Chess-gründer Idar Vollvik, Egil Stenshagen (Stenshagen bil) og Berit Kjeldsberg, fra Kjeldsberg kaffe.

Vollvik har tidligere sagt at han vil gi økonomisk støtte til alle de seks semifinalistene.

- Jeg er interessert i å investere i alle seks finalistene jeg. Jeg er også interessert i å investere i noen av dem som har gått ut. Men jeg har ikke sagt noe beløp, sa Vollvik til side2 for kort tid siden.

Les: Vollvik vil redde skapere

Annonsebilag