Gå til sidens hovedinnhold

Elon Musk prøvde seg på en aprilsnarr - dagen etter sank aksjekursen med 7,1 prosent

Ikke alle tok Tesla-gründererens aprilspøk.

Mars måned ble den dårligste på syv år for Tesla-gründer Elon Musk, med et fall i aksjekursen på 22 prosent, skriver Dagens Næringsliv.

Ifølge analytiker John Thompson i Vilas Capital Management, vil Tesla være konkurs innen fire måneder - med mindre «Musk trekker en kanin opp av hatten sin». Det uttalte Thompson til Marketwatch.

LES OGSÅ: Elon Musk: - Tesla eksisterer med nød og neppe

Musk har ikke ønsket å kommentere ryktene, men prøvde seg i stedet på en aprilsnarr på Twitter søndag:

«Til tross for intense forsøk på å samle inn penger, inkludert et kjempesalg av påskeegg, må vi beklageligvis melde at Tesla har gått totalt og fullstendig konkurs. Så konkurs at du ikke vil tro det.»

Lenger ned i tråden la Musk til et bilde av seg selv der han skrev følgende:

«Elon ble funnet bevisstløs blant en Tesla modell 3, omgitt av «Teslaquilla»-flasker, med synlige spor av tårer nedover kinnene sine. Dette er ikke en fremtidsrettet uttalelse, for hva ville egentlig vært poenget?»

Men aprilspøken gikk ikke helt som planalgt for Tesla-gründeren. Mandag morgen hadde nemlig aksjekursen sunket med 7,1 prosent i morgenhandelen.

Heldigvis varte ikke nedturen så lenge. Allerede mandag kveld har aksjen hentet seg inn i igjen, ned 5,5 prosent siden 29. mars.

Les også

Disse journalistene presses til å hjelpe Trumps agenda

Kommentarer til denne saken