NA24.no

Ementor-kontrakt i Hordaland

IT-selskapet vant rammeavtalen med Hordaland fylkeskommune etter hard konkurranse.

Ementor har vunnet en rammeavtale med Hordaland fylkeskommune (HFK) på leveranse av kommunikasjonsutstyr. Kontrakten vil kunne bli verdt 15-20 millioner kroner over to år, med mulighet for forlengelse i to ganger ett år, heter det i en pressemelding fra Ementor.

NA24 - din næringslivsavis

Ementor har blant annet sammen med HFK gjennomført et pilotprosjekt på noen utvalgte videregående skoler som innbefattet leveranse og installasjon av Cisco utstyr og oppgradering til ny AD-struktur på skolene. Med basis i dette samarbeidet foretar nå HFK og Ementor sammen en utrulling av trådløst nett og oppgradering av AD-struktur til alle videregående skoler i Hordaland.

- Etablering av gode og stabile kommunikasjonsløsninger er en forutsetning for blant annet økt fokus på digital kompetanse i de videregående skolene i Hordaland. For å lykkes trenger vi gode samarbeidspartnere. Jeg ser i denne sammenheng positivt på at vi har valgt Ementor som samarbeidspartner innen kommunikasjonsløsninger, sier IT-sjef Svein Åge Nottveit i Hordaland fylkeskommune.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere