NA24.no

En hund etter luksus

Sist oppdatert:
Rydd plenen - nå er det Fido som regjerer!

(LXUS.no) Finanskrisen har kanskje ført til at du ikke har råd til bensin i jetflyet ditt og kun kan spise ute annehver kveld, men ingen ønsker å la sin beste venn gå i hundene.

Derfor skal man slett ikke kimse av å gi bissevovven en liten oppmerksomhet som vil få ham til å logre av glede selv i tøffe tider. Får vi anbefale Victorian Cozy Cottage Kennel Dog House?

Tak over hodet

Det superluksuriøse hundehuset er designet i beste pepperkakehus-stil og pynter opp plenen din for 30.100 kroner. Boligen har ifølge Born Rich en seks kvadratmeter stor luftegård, slik at bisken kan velge om han vil oppholde seg innendørs eller utendørs. Innendørs-delen vil skjerme din firbente venn for vær og vind, og en privat inngangsdør gjør at han kan liste seg forsiktig inn i hjemmet når han vil ta seg en velfortjent hvil.

Dilla på luksus? Her finner du mer LXUS!

Hjerteformede vinduer og malte vindusskodder i tre er en del av designen, og hundehuset vil passe perfekt i hagen din. Ikke plass, sier du? Hvor der er hjerterom er der husrom, sier vi...

Har du et tips til LXUS? Send det hit!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere