NA24.no

Valuta USD 8,08 EUR 9,62 GBP 10,93 SEK 91,28
Oslo Børs 0,90

En Terra-risert presse

Mediene elsker finansskandaler og Terra er en av de større.

Finansskandaler hvor folk blir rammet økonomisk er et tema mediene liker å slå opp. Også når nordlandskommuner havner på randen av konkurs etter feilinvesteringer.

NA24 Propaganda - Norges største medienettsted

Terra Securities' økonomiske bistand til fire nordlandskommuner har versert i mediene. Så pass at det får Finance Credit-skandalen fra 2002 til å blekne til sammenligning.

Et søk analyseselskapet Retriever har gjennomført for NA24 Propaganda viser at Terra Securities har fått atskillig flere oppslag enn Finance Credit-skandalen i 2002. Begge sakene fant sted i november, og for at søkene skal være rettferdige, med tanke på mediekanaler som er etablert de siste par årene, har Retriever forholdt seg til oppslag i papiravisene VG, Aftenposten, Dagbladet, Dagens Næringsliv, Klassekampen, Dagsavisen og NTB tekst.

Mens disse mediekanalen slo opp Finance Creditt 166 ganger i uke 47 i 2002, ble det produsert 203 oppslag om Terra Securities i samme periode.

Over en periode på to uker ble det i alt laget 321 oppslag om Terra Sercurities i det ovennevnte mediene. Til sammenligning ble det over en like lang periode laget 211 oppslag om Finance Credit.

Har du medietips? Ta kontakt med NA24 Propaganda

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere