NA24.no

Endelig gull til sofaligaen

Sist oppdatert:
Det er ikke bare Ole Einar Bjørndalen som går for edelt metall i disse VM-tider.

(LXUS.no) Tidligere har vi i LXUS blant annet vist deg vibratorer i gull og MacBook i gull. Og dersom du har kastet deg på trenden med tekniske dupeditter i edelt metall, vil kanskje denne TV-nyheten få kredittkortet til å løpe varmt igjen.

LES OGSÅ:

Her spiser de fem kilo gull i året

Bang & Olufsen, som til nå først og fremst har vært kjent for sine aluminiums-produkter, har nå laget en produktserie i gull. RIktignok er det ikke gull i alt som glimrer - elektronikk-giganten har holdt seg til sitt elskede aluminium, men har gjennom en innfargingsprosess fått den gyldne fargen på produktene. Perfekt om du planlegger å kjøpe yachten til Saddam Hussein!

BEGRENSET OPPLAG: Gull-kolleksjonen er slett ikke for alle.

Kun for fiffen

Bang & Olufsen ønsker imidlertid ikke at gull-kolleksjonen skal bli allemannseie, og fargen har derfor kun fått sette sitt preg på noe få signatur-produkter. Disse må spesialbestilles og finnes kun i et begrenset opplag.

Produktene er primært laget med pengesterke kunder i tankene, men også forretningskunder og hotellbransjen.

- Vi er svært fornøyde med den nye fargen. De gullfargede produktene vil helt klart tilføre litt ekstra stil og raffinement til selv de mest luksuriøse omgivelser, sier Bang & Olufsens president Karl Kristian Hvidt Nilsen i en pressemelding.

Har du et tips til LXUS? Send det hit!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere