NA24.no

Entourage-kåken kan bli din

POPULÆR GJENG: Gutta i Entourage har tatt TV-seerne med storm.
POPULÆR GJENG: Gutta i Entourage har tatt TV-seerne med storm. (HBO)
Sist oppdatert:
Hvem ønsker vel ikke å bo som en filmstjerne? Sjekk bildene!

(LXUS.no) Er du blant de mange som er blitt hekta på TV-serien Entourage? Da bør du absolutt lese videre. Nå kan du nemlig bo som rollefigurene Vince, Turtle, Eric og Drama.

Leiligheten til Johnny Drama - spilt av Kevin Dillon - er nå ute på leiemarkedet, og dersom du har råd til leien på 48.000 kroner i måneden, kan du nå leve ut Hollywood-drømmen i leiligheten som ble kjent gjennom TV-serien.

LES OGSÅ:

Her er det dyrest å bo
Ekte menn gjør ikke dette

Penthouse-leiligheten i Los Angeles er på 186 kvadratmeter. Ifølge meglerhuset Sotheby's Homes har leiligheten to soverom og to bad, i tillegg til et separat toalett. Underholdningssystemet er en ungkarsleilighet verdig og kostet drøyt 350.000 kroner.

POPULÆR GJENG: Gutta i Entourage har tatt TV-seerne med storm.

Spa og basseng

Interiøret er stort sett det samme som det som ble vist i Entourage, blant annet med Philippe Starck Louis Ghost-stoler rundt spisebordet og parkettgulv. Kjøkkenet er utstyrt med hvitevarer i rustfritt stål, og en romslig terrasse gir utsikt over både hav og by.

Se bildene av leiligheten i bidespesialen øverst på siden!

Bil må man selvsagt ha når man bor i LA, og leiligheten har derfor tre parkeringsplasser. Svømmebasseng, spa og treningssenter finnes også i bygget.

Umiddelbar stjernestatus er ikke inkludert i prisen.

Har du et tips til LXUS? Send det hit!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere