NA24.no

EOC økte marginene

Rørlegging EOC Ltd oljeservice olje lekter
Rørlegging EOC Ltd oljeservice olje lekter Foto: EOC Ltd
Sist oppdatert:
Men både driftsinntektene og resultatet har falt.

Oljeserviceselskapet EOC Ltd har også blitt merket av finanskrisen og må notere lavere inntekter og bunnlinje. De har imidlertid klart øke marginene i driften.

EOC hadde i sitt regnskapsmessige fjerde kvartal driftsinntekter på 17,5 millioner dollar, mot 29,7 millioner i samme periode i fjor. Selskapet har avvikende regnskapsår som avsluttes den 31. august.

Dette ga et driftsresultat på 6,2 millioner dollar i kvartalet, ned fra 9,4 i samme periode et år tidligere. Driftsmarginene steg imidlertid fra 31,6 prosent til 35,4 prosent i samme periode.

Nettoresultatet endte på 5,1 millioner dollar å fjerde kvartal 2009, mot 6,9 millioner i samme periode i fjor. For 2009 i sin helhet falt omsetningen fra 110 millioner dollar i 2009 til 71,7 millioner dollar. Driftsresultatet falt samtidig fra 35,7 millioner til 26,8 millioner dollar.

Selskapet ser en sunn utvikling på mellomlang sikt for sine markeder som gjelder støtte- og konstruksjonsfartøyer. Flåten består av støttefartøyer med boligkvarter. Samt et rørleggingsfartøy og en FPSO. Sistnevnte kommer i drift i 2010 og forventes å bidra til økte inntekter fra nest år.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere