Gå til sidens hovedinnhold

Equinox fikk inn penger

Det unoterte oljeserviceselskapet har fått plassert et obligasjonslån.

Equinox Offshore som satser på flotellmarkedet innen offshorebransjen har gjennomført en emisjon av obligasjoner. Totalt har selskapet klart å hente inn 34,4 millioner dollar gjennom obligasjonsutstedelsen. Selskapet er ntoert på OTC-listen i Oslo.

Det er meglerhuset Pareto Securities som har tilrettelagt utstedelsen, som ifølge selskapet fikk stor støtte blant annet fra eksisterende aksjonærer og nøkkelpersoner.

Obligasjonslånet har en løpetid på 12 måneder, og vil dekke gjenværende investeringer på selskapets første boligfartøy, ARV 1, samt betjening av fremdriften på ARV2 og nødvendig arbeidskapital frem til en kontrakt foreligger.

Equinox meddelte i sommer at selskapet var i forhandlinger om kontrakter med flere selskaper, og at selskapet var sikre på å slutte den første enheten på en kontrakt med oppstart i løpet av fjerde kvartal i år. Foreløpig har det ikke kommet meldinger om en signert kontrakt.

De to boligfartøyene er basert på ombygging av to eldre roro-ferjer og søkes sluttet på oppdrag hos oljeselskapene. Det er Sembawang-verftet som forestår konvertering. Det første fartøyet vil ha en kapasitet på inntil 440 personer fordelt på 271 lugarer med tilhørende fasiliteter. I tillegg har fartøyet et større verkstedsområde og en 50 tonns kran.

Reklame

Strømsjokk: Så mye billigere er fastpris enn spot