NA24.no

Er dette litt femi?

MODERNE MANN: Stadig flere menn unner seg velvære-behandlinger. Men kommer de fra det med maskuliniteten i behold?
MODERNE MANN: Stadig flere menn unner seg velvære-behandlinger. Men kommer de fra det med maskuliniteten i behold? (Shutterstock)
Sist oppdatert:
- Jeg fikk kontakt med min indre kvinne.

(LXUS.no /AltomSpa ) Da spa fremdeles var noe nytt og litt eksotisk, var det fremfor alt kvinner som våget seg på de ulike behandlingene. I den senere tid har menn i langt høyere grad fått opp øynene for spa.

På Hasseludden Yasuragi i Sverige har man notert at flere menn nå har begynt å dukke opp. Før kom menn som regel kun i selskap med kvinner, men nå er det blitt vanligere med rene mannegrupper.

Er du en luksusslave? Sjekk LXUS-forsiden!

Også på mindre steder har man notert seg mannens nyvunne interesse for spa. På Badhotellet i Tranås mener man at mannlige spabesøk tidligere var noe eksklusivt for storbyene, men at menn nå strømmer til spa-anleggene ved de mindre stedene også.

LES OGSÅ:
Nå må gutta trene rumpa
Syv plagg alle menn bør eie

Hvilke behandlinger er det så menn vil ha? Først og fremst er det fot- og ansiktsbehandlinger, men også massasje og kroppsinnpakninger.

- Min indre kvinne

En mann som ha prøvd seg på spa og likte det han var med på, er Alexander Johansson. Han våget å prøve seg i spa-anlegget på Hotell Skansen i Båstad.

- "En ny mann" var navnet på den ene behandlingen jeg prøvde, og den inneholdt peeling og ansiktsmassasje. Ved en senere anledning prøvde jeg en annen behandling med et bad i aromatiske oljer, fulgt av helkroppsmassasje - det var enda mer deilig, sier Alexander til AltomSpa.

Men fungerte det å gjennomføre en spabehandling med mannligheten i behold?

- Ansiktspeelingen føltes helt klart feminin, men likevel sjarmerende - jeg fikk kontakt med min indre kvinne, sier Alexander med et smil om munnen.

Har du et luksustips? Send det til LXUS!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere