NA24.no

Erna Solberg stenger Facebook-veggen


Statsminister Erna Solberg (H) stenger Facebook-veggen.
Statsminister Erna Solberg (H) stenger Facebook-veggen. Foto: Montasje: Scanpix/Facebook
Sist oppdatert:
Statsminister Erna Solberg stenger Facebook-veggen.

- I utgangspunktet skal det være høy terskel for å fjerne ytringer, men jeg kan ikke tillate trusler og sjikane mot andre mennesker. Jeg kommer derfor til å midlertidig stenge gjesteveggen, skriver statsministeren i et innlegg på Facebook.

Nettavisen gjengir her innlegget i sin heltet: 

- Kjære alle sammen! Som statsminister har jeg vært opptatt av å ha en åpen Facebook-side hvor folk fra hele landet kan gi tilbakemeldinger. Mitt inntrykk er at folk liker å kunne gi respons direkte til meg, både ros og ris. Som en av få politikere har jeg lenge hatt åpen vegg her på Facebook. De siste ukene har det vært svært høy aktivitet i kommentarfeltet og på gjesteveggen min. I utgangspunktet skal det være høy terskel for å fjerne ytringer, men jeg kan ikke tillate trusler og sjikane mot andre mennesker. Jeg kommer derfor til å midlertidig stenge gjesteveggen. Kommentarfeltet vil fortsatt være åpent for dine tilbakemeldinger. Men jeg oppfordrer alle til å holde seg til de sakene som diskuteres på de ulike postene. Jeg tar gjerne imot kritiske innspill, men allminnelig folkeskikk forventes. All form for rasisme og grove krenkelser blir slettet, skriver hun på Facebook.

Solberg stenger Facebook-veggen samme dag som det ble kjent at en bombetrussel mot Stortinget ble liggende på statsministerens forside.

Ifølge ABC Nyheter kom trusselen om å sprenge Stortinget som respons på en blogg fra statsminister Erna Solberg (H) om FNs migrasjonsavtale.

Gunnar Stavrum: Norge bør ikke signere uklar migrasjonspakt.

Les mer om migrasjonsavtalen her:

Rapporter om feil i artikkelen

Mest sett siste uken

Lik NA24 her og få flere ferske økonominyheter!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere