Etablerer nordisk PR-gruppering

Axxept fusjonerer med PR-byråer i Sverige og Danmark.

04.05.11 11:22

Axxept går sammen med PR-byråer i Sverige og Danmark om et integrert nordisk tilbud innen kommunikasjonsrådgivning. Den nye grupperingen får nærmere 100 rådgivere i Norden og er en del av Grayling, som er et av verdens største PR-byråer.

- Næringslivet i Norden er de siste årene blitt stadig mer integrert. Et økende antall norske og internasjonale selskaper definerer den nordiske regionen som ett marked. Like fullt er det betydelige kulturelle forskjeller mellom de nordiske landene. Dermed er det grunnlag for en PR-aktør som både kan tenke nordisk, arbeide integrert på tvers av landegrenser, men samtidig kan legge til rette for effektiv kommunikasjon i hvert enkelt land, sier styreleder Per Arne Totland i Axxept i en pressemelding.

Norske Axxept og danske PrimeTime Kommunikation er lokalt eide byråer som nå går inn under Grayling-paraplyen. Den svenske deltakeren i samarbeidet er Grayling i Sverige, dette byrået har vært en del av den internasjonale Grayling-organisasjonen i flere år. Et byrå i Finland vil slutte seg til Grayling-samarbeidet i løpet av kort tid.

- Våre kunder etterspør stadig oftere nordiske løsninger. Det gjelder både norske selskaper og internasjonale kunder. Etableringen av et nordisk tilbud innebærer derfor både et bedre tilbud til kundene, samtidig som den er en nyskapning ved at vi etablerer en annerledes kommunikasjonsstrategisk tilnærming til Norden som forretningsregion, sier Per Arne Totland

Grayling i Norden vil ha fokus på selskapskommunikasjon, investor relations, myndighetskontakt og markeds-PR.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.